TRIJEZNILI SE U POLICIJI: Policija za vikend uhvatila 19 pijanih vozača

1441 0

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, u noći s 26. na 27. listopada proveli su preventivno-represivnu akciju „Alkohol“. U pojačanom nadzoru prometa uhvatili su 19 alkoholiziranih vozača.
U subotu (26.listopada), policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u 20.35 sati, u Novoj Gradiški, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 52-godišnji vozač, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,53 promila.
U nedjelju (27.listopada), u 0.50 sati, u Novoj Gradiški, policajci su zaustavili automobil kojim je upravljao 23-godišnjak, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,75 promila.
Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, u nedjelju su u Slavonskom Brodu, u 3.40 sati, zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 25-godišnjak, a vozaču su policajci alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,13 promila te da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje osobnim automobilom.
Također isti dan, u 6.45 sati, policajci su u Slavonskom Brodu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 21-godišnjak, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,06 promila.
Policijski službenici su sve alkoholizirane vozače isključili iz prometa te ih doveli u policijske postaje gdje su zadržani do otriježnjenja, a protiv svih vozača policajci su podnijeli prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post