DAN OTVORENIH VRATA TEHNOPARKA

418 0

NOVA GRADIŠKA, 30. svibanj 2012. – U prostorima Poslovno inovacijsko potpornog centra Industrijskog parka Nova Gradiška danas je održan Dan otvorenih vrata Tehnoparka Nova Gradiška.

 

Bila je to prilika za učenike i studente u području metalo-prerađivačke industrije da se upoznaju s novim tehnologijama kroz prezentaciju usluga Poslovno inovacijskog centra i vrhunske tehnologije u području obrade metala, koju su predstavili Simens, DMG, Topomatika, Teximp i Strojarski fakultet Slavonski Brod.

 

Dan otvorenih vrata Tehnoparka provodi se u okviru projekta Promicanje razvoja poduzetništva zasnovanog na inicijativama, znanju i novim tehnologijama u Brodsko-posavskoj županiji – TEHNOLOŠKI PARK /BISC Nova Gradiška.

 

U okviru projekta, vrijednog 1.147.267 eura, razvijena je tehnička struktura Tehnoparka, razvijen je sustav za razvoj integralnih tržišno orijentiranih usluga MSP-u u području primjene inovacija, znanja i tehnologija, među narodnih poslovnih usluga, te poslovne inkubacije, te je razvijen sustav ljudskih potencijala u području novih tehnologija.

Dan otvorenih vrata Tehnoparka sutra se organizira za poduzetnike i stručnjake u području metalo-prerađivačke industrije. Upoznati će se s novim tehnologijama, razmijeniti iskustva i moći ostvariti nove poslovne kontakte.

 

Sutra u 12 sati u Gradskoj vijećnici održati će se završna konferencija projekta „Promicanje razvoja poduzetništva zasnovanog na inovacijama, znanju i novim tehnologijama u Brodsko-posavskoj županiji – TEHNOPARK Nova Gradiška.

Related Post

JESENSKO ŠMINKANJE GRADA

Autor - 25/09/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 25. rujan 2012. – Iako se tijekom cijele godine primjereno održavaju javne površine u gradu, djelatnici Slavče su…

AKCIJA „ŠAGOVINA 91“

Autor - 21/12/2019 0
Razbijeno strateški važno neprijateljsko uporište Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA/ CERNIČKA ŠAGOVINA, 21. prosinac 2019. – Danas se u Cerničkoj…