DANCESTAR 2012.

1543 0

Sinoć oko 23:00 sati Novogradiške članice i članovi Plesnog studija Marine Mihelčić vratile su se sa Svjetskog prvenstva u plesu ESDU DANCE WORLD STAR – ODRŽANOM U Poreču od 16. do 20.svibnja sa osvojenim PRVIM I

DRUGIM mjestima. Pri dolasku u grad Novu Gradišku dočekala ih je dogradonačelnica dr. Ljepša Rakas – Vujčić koja nije mogla, kao i svi prisutni, sakriti uzbuđenje i emocije na ovako velikom uspjehu naših plesača.

 

Na natjecanje je iz baletne skupine otputovalo 17 djevojčica : ANJA LASOVIĆ, HANA KULAŠ, VALENTINA IVANIŠEVIĆ, JANA MEDVEDOVIĆ, MIA I LANA DRAGIĆ, EVA TROBIĆ, ANA MARIJA BRNČIĆ,MIA BABOIĆ, PAULA HACE, EMA ŽAGAR, ANA RAŠTOGORAC, MATEA MIKOLČEVIĆ, ELLA STOJIĆ, NORA LUKAČEVIĆ I ANJA VUKELIĆ. Hip hop skupina „Sky“ veliki koji su svoj nastup osigurali osvojenim srebrom u Splitu i „LYTL SKY“ koji se natjecao u predkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Skupina „SKY“ MATEJ I HRVOJE HOUDEK, KARLO BRNČIĆ, ROMAN BENIĆ, MARTINA TOMAŠIĆ, GLORIJA MATAIJA,LUCIJA TROBIĆ,MORANA MARMAN, MAGDALENA JURČEVIĆ,TEA MAŠIĆ, VILIM I LOVRO ŠEFER, te JANA MEDVEDOVIĆ, VALENTINA IVANIŠEVIĆ I ANA MARIJA BRNČIĆ.

Što reći ili napisati na ovakom velikom uspjehu osim ČESTITAMO SVIMA!

Kako je to najprestižnije natjecanje u svijetu koje zahtjeva najbolje od najboljih plesaća koji prezentiraju svoj studijo bez obzira iz kojega grada ili županije bili uspjeli su to dokazati SVI MARININI PLESAČI koji su nastupali u mješovitim konbinacijama i postigli nevjerojatno veliki uspjeh.

Zbog drugih obveza nekoliko djevojčica koje su se natjecale u Splitu nisu mogle otputovati u Poreč stoga su se vratile stare članice Mia i Lana Dragić da pomognu svojim plesnim kolegicama te Hana Ledić iz Požege i Lora Ledić koja je nastupala za novogradišku skupinu i u Splitu. Svoj nastup odradile su bezprijekorno dobro što je rezultiralo ZLATNIM PEHAROM.

Isto tako motramo napomenuti da su dvije naše Novogradiščanke plesale sa Požeškim plesačicama u dvije koreografije koje su osvojile DVA PRVA MJESTA I ZLATNE PEHARE.

 

OSVOJENI PLASMAN PO KOREOGRAFIJAMA:

 

PRVA MJESTA-ZLATNI PEHARI:

„CINDERELLA“ – NOVA GRADIŠKA i (Hana i lora Ledić)

„COOKING BY THE BOOK“ – POŽEGA i ( Hana Kulaš)

„GOING TO THE CIRCUS – POŽEGA i (Valentina Ivanišević, Hana Kulaš)

„ YOR LIKE ME“ – trio VILIM I LOVRO ŠEFER I HANA LEDIĆ

 

DRUGA MJESTA I SREBRENI PEHARI:

„ FOREVER AND EVER“ dou MAJA LUKIĆ I MATEJ HOUDEK

„WE RUN THIS“ trio VALENTINA IVANIŠEVIĆ, JANA MEDVEDOVIĆ, MORANA MARMAN

„HEARTBREAKER“ duo JANA MEDVEDOVIĆI ENDI SCHRETER

 

TREĆE MJESTO I BRONČANI PEHARI:

„SUGAR BEBY CATS“ duo HANA LEDIĆ I NIKA SABLJAK

„ FLIGHTLEES BIRDS“ tri MAJA LUKIĆ, BRIGITA RAJČAN, IVANA DUSPOR

 

SVIMA VELIKE ČESTITKE NA OSVOJENIM SVJETSKIM ODLIČJIMA. PLESAČIMA, PLESAČICAMA, TRENERIMA I RODITELJIMA BEZ KOJIH OVO NEBI BILO MOGUĆE. ČLANOVI PLESNOG STUDIJA I NJIHOVI RODITELJI ZAHVALJUJU SE SVIMA KOJI SU POTPOMOGLI ODLAZAK NA OVO PRESTIŽNO SVJETSKO NATJECANJE. HVALA SVIMA NATJECATELJIMA KOJI SU I OVAJ KAO I DO SADA NEBROJENO PUTA DOSTOJANSTVENO PROMOVIRALI IME GRADA NOVE GRADIŠKE NA OVAKO VISOKOM PLASMANU NA SVJETSKOM PRVENSTVU U PLESU ODRŽANOM U POREČU OD 16.05.-20.05.2012. godine.

Related Post

„Gdje je nestao čovjek“

Autor - 17/12/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 16. prosinac 2011. – Iako 15. prosinca službeno prestaje Mjesec borbe protiv ovisnosti, naša borba protiv ovisnosti trajati…

PARTNERSTVO

Autor - 08/12/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 8. prosinca 2013. – Na poziv Katarine Bojšić, predsjednice Saveza udruga udomitelja Hrvatske u Novoj Gradiški je boravila…