DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI: Iskoristite priliku i besplatno kontrolirajte ispravnost automobila

1136 0

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske, stanica za redovni tehnički pregled vozila, a pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, u vremenu od 20. (ponedjeljak) do 25. (subota) studenoga 2017. godine, provodi se akcija „Dani tehničke ispravnosti vozila 2017“, koja ima edukativno i preventivno sigurnosni karakter.

U okviru ove akcije vozači mogu besplatno pregledati svoje vozilo u stanicama za tehničke preglede. Ovime se potiču vozači da preventivno kontroliraju ispravnost svog vozila i tako otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila.

Uključivanje u akciju je dragovoljno, a stručno osoblje će ukazivati na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu kroz savjetodavnu i tehničku pomoć. Centar za vozila Hrvatske je za prvih 15.000 vozača koji pristupe akciji osigurao poklon – 3 l tekućine za pranje vjetrobranskog stakla (jedno pakiranje).

Related Post

U POVODU DANA NEOVISNOSTI

Autor - 07/10/2016 0
Slavonski Brod, 7. listopada 2016. – Obilježavajući 8. listopada – Dan neovisnosti Republike Hrvatske, kada su prije točno 25 godina…