Darovi za članove udruge sa MR

398 0

 

NOVA GRADIŠKA, 19. prosinac 2011. – Članice Foruma žena Gradske organizacije SDP-a obradovale su danas članove Udruge za pomoć osobama sa mentalnom retardacijom posjetivši ih u njihovim prostorijama za vrijeme redovnog okupljanja i druženja.

Predvođene predsjednicom Zoricom Popović, donijele su im „vesele košare“ sa slatkišima i repromaterijal za slikanje.

 

 

-Ovo nije prva udruga koju smo ovaj mjesec posjetili. Već smo posjetili i Udrugu za pomoć osobama s autizmom i također ih darivali. Dobili su i novčanu pomoć kao i oboljeli Matej Knežević. Novčanu potporu dali smo i Udruzi „Hrabro dijete“. Novčane pomoći i pokloni su novac koji su u akcijama prikupile članice Foruma žena.

 

Svake godine u prosincu, koji je mjesec darivanja, posjećujemo udruge i darujemo njihove članove, koji su s posebnim potrebama, u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana. Ovo je prigoda da se zahvalim svim našim sugrađanima koji su dali dobrovoljne priloge za šibe koje smo im darivali u povodu blagdana sv. Nikole. Oni si dali koliko su mogli. Hvala im u ime djece koju smo darivali i materijalno pomogli te u ime Foruma žena SDP-a Nova Gradiška.

 

Članicama Foruma žena Gradske organizacije SDP-a i građanima, koji se odazivaju njihovim akcijama u prikupljanju dobrovoljnih novčanih priloga, na poklonima se u ime svojih članova zahvalila Kata Vukšić, predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

Related Post

JAVNA TRIBINA BILJANE BORZAN

Autor - 07/12/2015 0
SLAVONSKI BROD, 7.prosinca.2015. – Na poziv SDFŽ BPŽ, Slavonski Brod je 4. prosinca posjetila EU parlamentarka Biljana Borzan da bi…

EU PARLAMENT

Autor - 07/07/2014 0
Prvi radni tjedan u novom mandatu je iza hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu. Osim izbora novog predsjednika i potpredsjednika, najvažnija…