Davor Vlaović imenovan za drugog čovjeka HSS-a

981 0

Autor Franjo Samardžić, Foto HSS

NOVA GRADIŠKA /ZAGREB – Svi koji prate politička zbivanja i rad Sabora znaju da je Novogradiščanin Davor Vlaović, predsjednik HSS-a brodsko-posavske županije, jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika, ne samo s područja županije, već uopće. Svoje stavove obrazlaže argumentirano i uljudno.

Uoči sjednice Predsjedništva HSS-a, održane prošloga tjedna, predsjednik stranke Krešo Beljak ispunio je svoje dužnosti na koje ga obavezuje novi Statut te je imenovao Davor Vlaović za zamjenika i drugog čovjeka stranke.

Isto tako, sukladno novom Statutu, predsjednik je imenovao i Branko Vukšić za političkog tajnika HSS-a.

Predsjedništvo je imenovalo i dvojicu vršitelja dužnosti potpredsjednika stranke te će to do iduće Izborne skupštine biti Vido Bogdanovic i Ivo Zrilić, a novi član predsjedništva je Teo Jeličić.

Uz njih, članovi Predsjedništva ostaju i potpredsjednica Ana-Marija Petin, potpredsjednici Željko Lenart i Hrvoje Petric te članovi Zvonimir Sabati, Zdravko Kelić, Mirko Horvat i Boro Bašljan te v.d. glavnog tajnika Mario Vlahovic.

 

 

Related Post

AKCIJA

Autor - 13/02/2014 0
Akcija „Stop krivotvorinama i piratstvu“ na Valentinovo, 14.02.2014. u Slavonskom Brodu u trgovačkom centru City Colosseum