MARKO BRČIĆ OBRANIO NASLOV DRŽAVNOG PRVAKA U TENISU

845 0

ZAGREB / NOVA GRADIŠKA, 27. veljače 2019. – 6. Dvoransko državno prvenstvo HUT TOUR SERIJE-3000 u organizaciji Hrvatske unije tenisača igralo se 09. i 10.02.2019. godine u Zagrebu na zatvorenim teniskim terenima Teniskog kluba „Ponikve“. Nastupilo je 97 tenisačica i tenisača iz svih krajeva Republike Hrvatske.

U ždrijebu glavnog turnira nastupio je novogradiški tenisač Marko Brčić u kategoriji gospoda 40+ u pojedinačnoj konkurenciji te u igri parova Marko Brčić / Jasmin Hasić, tenisač iz TK „Brod“.

Marko Brčić je u pojedinačnoj konkurenciji uvjerljivom igrom pobijedio sve protivnike i tako osvojio naslov Dvoranskog državnog prvaka HUT-a u kategoriji gospoda 40+ za 2019. godinu. Zanimljivo je da je naš tenisač i prošle godine bio državni prvak u istoj kategoriji te je tako uspješno obranio naslov Dvoranskog državnog prvaka HUT-a.

U turniru parova u kategoriji gospoda -45 par Marko Brčić / Jasmin Hasić došao je do polufinala gdje su polufinalni susret bili primorani predati protivnicima bez borbe zbog ozljede igrača Jasmina Hasića.

Related Post