DJEČJI VRTIĆ NOVA GRADIŠKA

1227 0

NOVA GRADIŠKA, 5. ožujka 2016. – Veselim i sadržajnim programom, kojim su polaznici gradskih vrtića „Maslačak“ i „Radost“ pokazali koliko toga znaju o Grigoru Vitezu i njegovom djelu, završili su njegovi Dani.

Domaćini su bili djeca i odgajateljice vrtića „Radost“, a ugostili su svoje prijatelje iz „Maslačka“, kao i djelatnike Gradske knjižnice Nova Gradiška s kojima surađuju tijekom godine.

 

U ime djece i djelatnika Dječjeg vrtića NG pozdravne je riječi uputila ravnateljica Vera Trobić te ujedno zahvalila knjižničarima na dolasku i daru, slikovnicama prikupljenima u akciji „Čitam, dam, sretan sam“. U ime knjižnice i knjižničara, a to su Branko Kolić (viši knjižničar), Mirjana Pranjić, Anka Višić i Renata Matijašević, uručila ih je ravnateljica prof. Biljana Dakić.

Recitacijama, pjesmicama uz ples i glazbu, kratkim igrokazom djeca su pokazala kako im je djelo Grigora Viteza razumljivo i drago i potvrdila da je i danas aktualno i živo, zapravo bezvremensko.

 

Nastupili su najmlađi polaznici s odgajateljicama Jasnom Renić i Ivanom Blazina, potom vrtićanci s odgajateljicama Romanom Markolović i Marijanom Matijašević, zatim starija odgojna skupina s odgajateljicama Rankom Starivlah i Blankom Adam te starija odgojna skupina domaćina, vrtića „Radost“ s odgajateljicama Blaženkom Đurić i Jelenom Rosić Prgomet.

Related Post

HRVATSKI JEZIK

Autor - 08/03/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 8 ožujak 2013. – Novogradiški ogranak Matice Hrvatske sinoć je organizirao predstavljanje knjige Hrvatski jezik i pravopis od…

MJESEC HRVATSKE KNJIGE

Autor - 17/10/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 17. listopad 2014. – Ogranak Matice Hrvatske u Novoj Gradiški sinoć je u gradskoj vijećnici obilježio 200. obljetnicu…