DOŠAO S PUPŠKOM I PUCAO

430 0

OKUČANI, 30. travanj 2015. – Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom s područja Okučana zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

 

Muškarac je uhićen jučer u jutarnjim satima, a osumnjičen je da je tijekom noći sa utorka na srijedu prijetio 67-godišnjaku ispalivši tri hica iz ručno izrađene puške unutar dvorišta njegove obiteljske kuće, a nakon toga u prostoru dvorišne prostorije ispalio jedan hitac u smjeru 68-godišnjakinje, koja nije tom prilikom ozlijeđena.

 

Policija je obavila očevid na mjestu događaja, temeljem naloga Županijskog suda obavila pretragu doma i prostora koje osumnjičeni koristi te oduzela oružje iz kojeg je pucao sa dvije patrone i jedan pištolj sa šest komada streljiva. Oduzeto oružje i streljivo muškarac je nezakonito posjedovao.

 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanje osumnjičeni muškarac je uz kaznenu prijavu za kaznena djela ubojstvo u pokušaju, prijetnja i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave.

Related Post

OŠTEĆENA DRŽAVA

Autor - 16/12/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 16. prosinca 2014. – Željka Grganića, voditelja porezne ispostave u Novoj Gradiški jučer je privela policija, a danas…