DOČEK NOVE GODINE – Staru godinu okončao svađom sa ženom i pucajući iz puške

504 0

2. siječanj 2012. U subotu između 17 i 18 sati na području

Nova Gradiška, 68-godišnjak se unutar obiteljske kuće nasilnički ponašao prema supruzi, prijeteći joj. Supruga se sklonila na sigurno, a on je potom unutar kuće pucao iz puške koju nepovlasno posjeduje. Nije bilo ozlijeđenih. Policijski službenici su ga uhitili i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

Galamio i lupao


U nedjelju, oko 3.25 sati unutar ugostiteljskog objekta u Novoj Gradišci, 25-godišnjak se nasilnički ponašao. On je u prisutnosti nekoliko gostiju bez posebnog povoda galamio, bacao i razbacivao stolove i stolice, bacajući barske stolice kroz izlog na ulicu. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Policija ga je uhitila i alko-testirala. U njegovu organizmu očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 1,53 promila. Protiv 25-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja.

 

Makedonka s 246 kilometara na sat započela novu godinu

 

Policijski službenici su u nedjelju oko 21.24 sati na autocesti kod Nove Gradiške utvrdili prekršaj koji se odnosio na nepropisnu brzinu. Utvrdili su da 26-godišnja državljanka Makedonije upravlja osobnim automobilom Porsche, švicarskih registracijskih oznaka, vozeći se brzinom od 246 kilometara na sat, iako je na toj dionici brzina ograničena na 130 km/h. Policija je protiv vozačice donijela prekršajni nalog kojim je kažnjena novčanom kaznom od sedam tisuća kuna, te joj je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemnom vozačkom dozvolom na teritoriju Republike Hrvatske u narednih godinu dana.

Related Post