DOĐITE – ZAKLADA SLAGALICA PREDSTAVLJA PROGRAME „MLADI NA DJELU“ I „program za cjeloživotno učenje“

1138 0

NOVA GRADIŠKA, 24. studeni 2010. – Zaklada Slagalica kao partner Agencije za mobilnost i programe EU organizirat će predstavljanje programa „Mladi na djelu“ i „Program za cjeloživotno učenje“ u Gradu Novoj Gradiški. Cilj programa je svim potencijalnim korisnicima pružiti pravovaljane informacije, te omogućiti kvalitetnu prepoznatljivosti programa koji uključuje 4 potprograma: Comenius, Erasmus, Leonardo de Vinci i Grundtvig. Zaklada Slagalica poziva sve zainteresirane na predstavljanje spomenutih programa 26. studenoga 2010. (petak) u Gradsku vijećnicu, Trg kralja Tomislava u 11 sati.  

 

Dodajmo ovom pozivu informaciju da je potpisivanjem Ugovora o poslovnoj suradnji-partnerstvu s Agencijom za mobilnost i programe EU Zaklada Slagalica postala promotor programa Agencije: Mladi na djelu i Programa za cjeloživotno učenje. Dodajmo još da je “Slagalica“ – zaklada za razvoj lokalne zajednice, raspisala 1. listopada 2010. godine, natječaj za financijsku potporu građanskim inicijativama „Naš doprinos zajednici“. Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade, ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) i mjesne odobre registrirane u RH u kojima se aktivnosti pokreću od strane same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji. Natječaj se raspisuje za građanske inicijative s područja 5 županija Slavonije: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija.

 

 

Sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno Decentraliziranom modelu financijskih potpora razvoju civilnog društva.

Related Post