Drugi ciklus popularnog i besplatnog e-tečaja za trudnice udruge Roda

272 0

ZAGREB – Trudni ste i u trećem tromjesečju trudnoće (28 tjedana ili više)? Pozivamo vas na Rodin  drugi e-Tečaj za trudnice – tečaj koji će se odvijati u potpunosti putem interneta.

Nakon ogromnog interesa i velikog uspjeha prvog ciklusa besplatnog e-tečaja za trudnice, kojeg je pohađalo čak 1.300 trudnica iz svih dijelova Hrvatske, udruga Roda je odlučila organizirati još jedan ciklus e-tečaja. Polaznice prvog ciklusa e-tečaja bile su iznimno zadovoljne istim, te čak 98% njih bi e-tečaj preporučio prijateljici, a povratne informacije ukazale su na to da je  trudnicama  ovakav tečaj neophodno potreban u ovim izazovnim vremenima.

      E-tečaj će se moći pratiti na računalu ili preko mobilnog uređaja, interaktivan je, poučan te traje cca 2 sata.  Nakon što odslušaju tečaj, trudnice se uključuju u posebnu internetsku grupu potpore koju će voditi edukatorice za porode i babinje.

Neke od tema tečaja uključuju:

  • Trudnoća u posebnim okolnostima koronavirusa
  • Sve što trebate znati o porodu
  • Informacije o boravku u rodilištu u okolnostima koronavirusa
  • Sve što trebate znati o babinju
  • Uvod u dojenje
  • Posebni alati za pomoć – vježbe opuštanja i vizualizacije

 

Tečaj je namijenjen isključivo trudnicama u trećem tromjesečju (od 28. tjedna trudnoće nadalje). Broj prijavljenih NIJE OGRANIČEN i tečaj je potpuno BESPLATAN.

 

Više o tečaju, kao i informacije o tome kako se prijaviti možete pronaći na portalu udruge roda.hr.

Related Post

DEBATA

Autor - 01/04/2014 0
28. ožujka 2014. godine, u amfiteatru Tehničke škole, Slavonski Brod,održana je debata „Hrvatski poduzetnici konkurentni su na EU tržištu“.