DRUŠTVO „NAŠA DJECA“ REŠETARI

1417 0

REŠETARI – Društvo Naša djeca Rešetari i ove godine organizira ljetni kamp za djecu u Balama, u Istarskoj županiji. Ljetovanje je već tradicionalno zahvaljujući prijateljskim odnosima općina Rešetari i Kanfanar.

 

Ljetovanje se planira za 4. do 10. srpnja 2016. stoga Vas pozivamo da rado prihvatite naš poziv te svojoj djeci omogućite nezaboravno ljetovanje s vršnjacima u organizaciji Društva Naša djeca Rešetari.

 

Također obavještavamo učenike da je općina Rešetari s načelinikom Zlatkom Aga odlučilo posebno nagraditi učenike koji su se svojim znanjima i uspjesima iskazali u ovoj školskoj godini. Pa tako poklanja dva gratis mjesta za učenike iz škole Ante Starčevića Rešetari i dva gratis mjesta za učenike iz škole „Vladimir Nazor”Adžamovci. Učenici će biti odabrani od strane škola i o tome obaviješteni na kraju školske godine.

 

Svi učenici će u školi dobiti letak o ljetovanju i prijavnicu.

 

Zainteresirani roditelji se mogu javiti voditeljici DND-a Danijeli Perković na broj 099 400 2302.

 

Roditelji zainteresirane djece bit će pozvani na sastanak, te ćete tada dobiti detaljne informacije o cijelom ljetovanju.

 

Sve informacije o ljetnom kampu možete naći i na facebook stranici DND-a Rešetari. (DND Rešetari)

Related Post

UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH

Autor - 31/03/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 31. ožujak 2016. – U sklopu projekta „Društvo dijaloga – manje nasilja!“ koji Udruga gluhih i nagluhih provodi…