HUMANITARNA TORTIJADA I LIMUNIJADA UDRUGE ZA AUTIZAM „SUNCE“

677 0

Sav prihod od prodaje slastica i soka namijenjen je za uređenje i opremanje kabineta za senzornu integraciju

NOVA GRADIŠKA, 9. studeni 2015. – Udruga za autizam Sunce (bivša Udruga za pomoć osobama s autizmom) organizira humanitarnu manifestaciju pod nazivom TORTIJADA I LIMUNIJADA – Okusi koji pokreću ljubav. Održati će se 15. studenog 2015.g.(nedjelja) u Društvenom domu u Novoj Gradiški s početkom u 16,00 sati. Sav prihod od prodaje slastica i soka namijenjen je za uređenje i opremanje kabineta za senzornu integraciju.

Sponzori su Grad Nova Gradiška, Kulturno prosvjetno društvo „SLOGA“ Pakrac, Rođendaonica Nova Gradiška, Pekara Anton, Hotel kralj Tomislav. Slastičarna „Princeza“, Obrt Mađarica, Slastičarna „Venera“, Foto studio Z i R & R Caffe. Udruga poziva građane da navrate u Društveni dom, oslade se i druže uz prigodan, a kao donatori postanu dio ove humane priče.

Kako doznajemo od Vesna Mijatović, predsjednica Udruge za autizam „Sunce“ u kulturno-zabavnom programu nastupit će Mažoretkinje grada Nova Gradiška, Mažoretkinje grada Lipika, Plesna skupina „Zumbice“, Barbara Dautović, RTZL zvjezdica Karla Ivanetić, Vrtićka skupina, Dječji zbor „Nota“ Slavonski Brod, a bit će i dodatnih iznenađenja pjesme i plesa.

Related Post

UZ DAN POLICIJE

Autor - 30/09/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 30. rujna 2013. – Obilježavanje Dana policije održano 25. rujna 2013. godine u Okučanima bila je prigoda da…

ZLATOM VEZENO

Autor - 27/08/2015 0
NOVA GRADIŠKA – Naziv je radionica zlatoveza koje su počele 25. kolovoza u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta „Matija Antun Relković“…