DRVNU INDUSTRTIJU NOVA GRADIŠKA NAPUSTIO I DRUGI DIREKTOR

1480 0

NOVA GRADIŠKA, 19. siječanj 2013. – Od prošlog tjedna Dubravko Gubić više nije direktor Drvne industrije Nova Gradiška. Potvrdio je da je podnio ostavku. Kako kaže, očekivao je da će se nešto promijeniti u strategiji razvoja tvrtke,

ali nije. Smatra da DING ima potencijal jer ima tržište, ali ne može poslovati u uvjetima u kojima sada posluje. Jedan od uvjeta koji koče razvoj je i poslovanje u iznajmljenom prostoru DI „Sekulić“ u stečaju.

Iz njegove kratke izjave može se zaključiti, iako on to demantira, da nije imao podršku u realiziranju svojih namjera u poslovanju. Osnivač DING-a bio je grad Nova Gradiška s namjerom da se novogradiška drvna industrija iz pepela ponovo revitalizira i, s obzirom na potencijale, bude jedan od zamašnjaka gospodarskog razvoja.

 

DING je tako u vrlo kratkom roku od osnivanja promijenio dva direktora. Podsjetimo. Bez obrazloženja tvrtku jer napustio prvi direktor Hrvoje Kekez.

Related Post

LOŠ PRIMJER

Autor - 05/04/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 5. travanj 2013. – Poslovnica Zagrebačke banke u Novoj Gradiški nije više među 35 poslovnica u svim većim…