Dvije pobjede mladeži Sloge u Cerniku

539 0

18. rujan 2011. – Danas prije podne u Cerniku su odigrane

dvijeutakmice Prve kvalitetne lige mladeži gdje su igrali domaća Mladost i Sloga iz Nove Gradiške. U utakmici mlađih pionira Sloga je pobijedila s visokih 5:2 (3:1), a u drugoj utakmici koja je odigrana poslije prve, u konkurenciji istih klupskih suparnika, ponovno su pobijedili stariji pioniri Novogradiščana, također s visokih 6:1 (4:0).

U utakmici mlađih pionira Sloga je povela golom Svega Gubića u 12. minuti, a izjednačio je 5 minuta kasnije Antonio Ciprić. U vodstvo je doveo nogometaše Sloge u 21. minuti ponovno Sven Gubić (2:1). Ivan Škramić povećava na 3:1 u 26. minuti i na 4:1 u 40. minuti. Cerničani smanjuju preko Luke Hujbera na 2:4 u 54. minuti, a konačni rezultat od 5:2 postavlja Mateo Blažeković u 56. minuti. Momčadi su igrale u sastavima:

 

MLADOST:

Gajić, M. Jurić (K.Jurić), Crljenković (Sabljak), Ciprić, Grgić, Hujber, Valešić, Sužnjević (Dukanović), Videc (Sokić), Petrić, Franić (Trobić).

TRENER:

Ivica Đikić

 

SLOGA:

Pranjić, Lanusović, Radić (Tomić), Vrsaljković (Matković), Gubić (Fischer), Đaković, Škramić, K. Kotarski, Rakitić (J. Kotarski), Jurišić, Morber( Blažeković).

TRENER: Antun Stanković

 

U utamici starijih pionira slavili su opet Novogradiščani. Prvi pogodak postigao je Matej Pavišić u 6. minuti a 3 minute kasnije Zvonimir Mutnjaković dovodi Slogu u vodstvo od 2:0. Prošlo je 3 minute i gosti vode i s 3:0 pogotkom Zvonimira Oršulića, a na velikih 4:0 povisio je Ivan Rodić u 20.minuti. Prvi gol za Cerničane postigao je Kristijan Ćorković u 43, minuti, a 5 minuta kasnije Novogradiščani vode i s 5:1 drugim golom Ivana Rodića . Zaključnih 6:1 postižu nogometaši Sloge u 50. minuti kada je Zvonimir Oršulić postavio konačnih 6:1.

 

MLADOST:

Buturac (Bakunić), Adžić, Oštrić (Bunkić), G. Sokić, T. Sokić, Kulundžić (Terzić), K. Matošević, Curić, G. Matošević, Milak, Čorković.

TRENER: Vedran Robina

 

SLOGA:

Prpić, Tomić, Kovačević (Benedeković), Oršulić, Knežević, Čelepirović, Matijević (Bilešić), Blazina, Mutnjaković (Korbar), Pavišić, (Pipinić), Rodić (Kandžera).

TRENER: Antun Stanković.

 

Utakmice su sudili, mlađim pionirima Zvonimir Severinac, a starijim pionirima Robert Vukšić.

 

Related Post