ČETVRTI VATROGASNI KUP „ŽELJKO BRKANAC“ (foto)

185 0

BODOVALJCI, 10. srpnja 2011. – Na 4. memorijalnom kupu „Željko Brkabac“ oklupile se danas na nogometnom igralištu u Bodovlajcima čak 39 vatrogasnih ekipa djece, mladeži i seniora. U nazočnosti supruge i djece evocirana su sjećanja na Željka Brkanca, rano preminulog člana DVD Bodovaljci. Ovu vatrogasnu manifestaciju vatrogasnih

znanja i vještina, nakon što je primio prijavak Stjepana Strinavića, zapovjednika DVD Bodovaljci, otvorio je Mladen Konjević, zamjenik načelnika Općine Vrbje, koja je bila i pokrovitelj. Nazočne vatrogasce i brojnu publiku pozdravili su Branko Štivić, predsjednik Vatrogasne zajednice Vrbje i Branko Barbarić, tajnik Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije.

Vatrogasne ekipe pokazale su zavidno znanje i vještine. Zadovoljni su bili i članovi DVD Bodovaljci na čelu s predsjednikom Gehardom Jurišićem.

 

Najbolje rezultate poluičile su vatrogasne ekipe DVD-a Bodovaljci, Vrbova i Beravci.

DVD Vrbova

 

Postignuti su slijedeći plasmani ekipa:

U kategoriji djevojčice od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Štivica, drugo DVD-a Vrbova i treće Ekipa DVD-a Brodski Stupnik.

DVD Štivica

 

U kategoriji dječaci od 6 do 12 godina prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bodovaljci (1. ekipa), drugo DVD-a Vrbova i treće DVD-a Bodovaljci (2. ekipa).

U kategoriji mladeži (muški) prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Požega, drugo ekipa DVD-a Bodovaljci i treće ekipa DVD-a Nova Gradiška.

U kategoriji mladeži (žene) prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Bodovaljci, drugo ekipa DVD-a Beravci i treće ekipa DVD-a Velika Kopanica.

U kategoriji seniorskih ekipa (žene) prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Bodovaljci i drugo ekipa DVD-a Garčin.

U kategoriji seniorskih ekipa B prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Donji Varoš.

U kategoriji seniorskih ekipa A prvo mjesto osvojila je ekipa DVSD-a Vrbova, drugo ekipa DVD-a Nova Gradiška i treće ekipa DVD-a Velika Kopanica.

DVD Nova Gradiška

DVD Bodovaljci

DVD Bodovaljci

DVD Bodovaljci

 

 

 

 

Related Post

OPĆINA VRBJE

Autor - 02/12/2012 0
U općini Vrbje 2012. godina će ostati zapamćena po završetku vodoopskrbnog cjevovoda od Orubice do Doline. To je najveći projekt…

Peto pokladno jahanje u Bodovaljcima

Autor - 03/02/2017 0
BODOVALJCI – Udruga „Pokladno jahanje“  Bodovaljci  uz potporu Općine Vrbje i sponzora organizira 19.  veljače tradicionalno pokladno jahanje u Bodovaljcima.…