EUROPSKI PROJEKT ZA MLADE PLESNE TRENERE

1183 0

ZAGREB – U sklopu Erasmus projekta “Dance tools for inclusion” 35 mladih iz 11 država EU sastaje se u Zagrebu kako bi napravili zajednički priručnik o inovativnim plesnim metodama koji će biti besplatno dostupan svima online.

Kroz 8 dana plesnih radionica, dIjeljenja znanja te diskusija na temu plesne edukacije te socijalne uključenosti, izraditi će se priručnik “Dance tools for inclusion”.

 

Osim raznovrsnih metoda i alata vezanih za plesnu edukaciju, priručnik će se sastojati i od komentara plesnih trenera i plesača iz partnerskih država na temu socijalne uključivosti mladih te poboljšanja društvenog života kroz ples.

 

U projektu sudjeluju Hrvatska, Slovenija, Španjolske, Poljska, Slovačka, Litva, Italija, Bugarska, Grčka, Rumunjska te Češka Republika. Projektne aktivnosti traju od 28.10. do 04.11.2016. dok će se nakon toga finalizirati priručnik“Dance tools for inclusion”. Početkom prosinca možete očekivati finalnu verziju na web stranici www.urbanamladez.hr ili na FB stranici www.facebook.com/urbanamladez koja će biti besplatna za skinuti.

 

Udruga Urbana mladež je domaća organizacija koja je zadužena za provedbu ovoga projekta u suradnji sa partnerskim organizacijama Gor, Associació Pirineus Creatius, Dom Kultury “Zacisze” w Dzielnicy Targówek m.st. Warszawy , Fondazione Teatro della Città di Livorno Carlo Goldoni , Obshtinski Mladejki dom, Asociacija Apkabink Europa, HELLASFORUS , Asociatia Umanitara FAM, Tmelník z.s. i SYTEV.

 

O Urbanoj mladeži;

 

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala. Bavimo se organiziranjem i provođenjem programa, projekata i akcija iz područja neformalnog obrazovanja i samoobrazovanja te plesne edukacije. Udruga Urbana mladež vodi se jednostavnim principom ˝Mladi za mlade˝ što znači da su naši voditelji i predavači, isto kao i studenti, mlade osobe.

 

Kontakt informacije:

Za više informacija možete me kontaktirati na email rmesir@gmail.com ili broj mobitela 091 1987 510.

Urbana Mladež, Roberto Mesir, predsjednik

Related Post