EUROPSKI USPJEH – GRADONAČELNIK ORGANIZIRAO PRIJEM ZA MAŽORETKINJE + Donosimo slike sa putovanja

781 0

NOVA GRADIŠKA, 20. listopada 2010. – Gradonačelnik Josip Vuković danas je u svom uredu, zajedno s zamjenicom dr. Ljepšom Rakas-Vujčić, s velikim zadovoljstvom primio mažoretkinje koje su bile sudionice 14. europskog prvenstva mažoretkinja u švicarskom gradu Neuchatelu. Novogradiške su mažoretkinje kao dio hrvatske reprezentacije

osvjetlale obraz svojoj domovini i svom gradu. U Novu Gradišku su se vratile s peharima i medaljama.

Gradonačelnik im je čestitao na zavidnim rezultatima koje su postigle u veoma jakoj konkurenciji najboljih europskih mažoretkinja i promidžbi koju su učinile svome gradu. Uručio im je skromnu novčanu nagradu. U ime mažoretkinja zahvalila se voditeljica Stana Miloš, kazavši kako je to za novogradiške mažoretkinje bilo prvo europsko prvenstvo sa puno treme i emocija nakon što su djevojke polučile zavidne rezultate.  

Podsjetimo. Filipa Miloš osvojila je 3. mjesto u kategoriji solo s rekvizitima, a zajedno s Nives Žiivković 4. mjesto u kategoriji duo s rekvizitima. Adrijana Grganić i Nora Despotović osvojile su 7. mjesto u kategoriji mlađih juniorki, a Sara Jurčević osvojila je 13 mjesto u najjačoj konkurenciji seniorki. Ne smije se izostaviti da je uspjeh novogradiških mažoretkinja i uspjeh trenerice Maje Lukić, koja je osmislila koreografije, ali i roditelja i svih drugih koji podržavaju rad mažoretkinja.  

Za mažoretkinje nema predaha. U tijeku su pripreme i treninzi za kvalifikacije koje će se održati krajem studenog u Splitu za nastup na europskom prvenstvu.  

 

SLIKE SA PUTOVANJA U ŠVICARSKU:

U Veneciji

Na brodu

U Milanu

 

Related Post

Novi prilazi zgradi Gimnazije

Autor - 01/11/2018 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 31. listopada 2018. – Nakon postavljanja spomenika sv. Ivanu Pavlu drugom i uređenja južnog dijela…