MARIJANA VIDOŠIĆ PREDSJEDNICA M O SDP-a „ZRINSKI FRANKOPAN“

1140 0

NOVA GRADIŠKA, 21. listopada 2010. – Marijana Vidošić predsjednica je Mjesnog ogranka SDP-a u Mjesnom odboru „Zrinski Frankopan“. Izabrana je jednoglasnom odlukom na konstituirajućoj sjednici kojom je do izbora predsjednice predsjedao Ivan Adžić, zamjenik predsjednika GO SDP-a. Još je jednom istaknuto da je namjera GO SDP-a da

omogući članovima da konkretnije sudjeluju u rješavanju komunalnih i drugih problema na području mjesnog odbora, ali i da što više približe simpatizerima i građanima približe svoj rad i omoguće im da govore o problemima. Priprema je to, kazao je Ivan Adžić, i za izbore bilo kojeg tipa.

-Čeka nas puno posla. Moramo se što više približiti građanima i sagledati njihove probleme, ali i probleme nas članova SDP-a . Po broju članova rastemo vrlo brzo i zato se dijelimo na ogranke, kazao je gradonačelnik Josip Vuković, čestitajući predsjednici na izboru i dodajući da očekuje skore parlamentarne izbore.  

Tajnik GO SDP-a Marijan Radić istaknuo je MO „Zrinski Frankopan“ za SDP jedan od najuspješnijih u gradu i da je jedan od temelja za uspješan politički i svaki drugi rad.

 

– Spremamo se za izbore kao da će biti vrlo brzo. Moramo ih spremno dočekati provodeći dosljednu politiku SDP-a, kazao je Radić.

 

Related Post

IZBORNA KAMPANJA ZA EU PARLAMENT

Autor - 02/05/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 2. svibnja 2014.– Biljana Borzan, Sandra Petrović Jakovina i Karolina Leaković kandidatkinje SDP-a za EU parlament boravile su…