FORUM ŽENA SDP-a DARIVAO POTREBITE

897 0

NOVA GRADIŠKA, 7. prosinca 2016. – Osam godina Forum žena Gradske organizacije SDP-a Nova Gradiška u mjesecu darivanja daruje teško oboljelu i hendikepiranu djecu i njihovim roditeljima daje novčanu potporu za liječenje.

Tako je bilo i ove godine. Forumašice su danas posjetile i darivale djecu u dječjim vrtićima „Radost“ i „Maslačak“ i Udruzi za autizam „Sunce“, a članovima Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ darivali su pribor za rad u radionicama. Tri obitelji koje imaju djece oboljelu od malignih oboljenja dobile su novčanu potporu.

-Posjećujemo i darujemo bolesnu djecu i djecu s posebnim potrebama. Drago nam je da takve djece nema mnogo. Naše su članice skupljale donacije i mi smo kupili poklone kako bi djecu razveselili za blagdan sv. Nikole. Zahvalila bi mojim kolegicama Luciji, Nevenki, Đurđi, Boji i Lidiji koje su prikupljale donacije. Hvala im od srca što su me podržale.

Zahvalila bih i medijima, jer da nema njih za ovu našu aktivnost se ne bi puno znalo. Posebno bih zahvalila donatorima, našim građankama i građanima koji su nas podržali kada su čili za koga skupljamo priloge. Pokloni i potpore su otišle u prave ruke – kazala je predsjednica Zorica Popović i zaželjela djeci puno zdravlja, sreće i veselja.

Related Post