GRAD POMAŽE ŠKOLAMA: Prijenosna računala Industrijsko-obrtničkoj, Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi, Gimnaziji pametne ploče

818 0

NOVA GRADIŠKA, 23. veljače 2018. – Grad Nova Gradiška i u 2018. godini nastavlja s potporama gradskim školama. Gradonačelnik Vinko Grgić, Ivana Trupina, zamjenica gradonačelnika nadležna za gospodarstvo i pročelnica gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj danas su obradovali djelatnike i učenike Industrijsko-obrtničke škole.

-Ove godine smo po pet laptopa donirali Industrijsko-obrtničkoj školi i Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi, a Gimnazija je dobila pametne ploče. Doprinos je to unapređenju kvaliteta nastave u svim školama. To je najmanje što možemo učiniti i s tom praksom ćemo i dalje nastaviti jer smatramo da djeca, bez obzira u kojoj su školi, moraju imati dobru opremu, u ovom slučaju računala za rad – kazao je gradonačelnik Vinko Grgić.

U odsutnosti ravnatelja prof. Mije Matoševića na donaciji se zahvalila pedagoginja Mirela Brlić-Trnka. Kazala da škola ima dvije informatičke učionice i dosta starih računala ali da joj nedostaju računala i laptopi kakve su dobili na poklon od grada.

Related Post

Izgorio kombajn

Autor - 13/06/2018 0
VRBOVA  – Dana 12. lipnja 2018. godine  oko 16,00 sati u polju u blizini mjesta Vrbova, prilikom žetve uljane repice,…