Gradska glazba sinoć održala posljednji ovogodišnji promenadni koncert

1115 0

Autor Franjo Samardžić

To ne znači da ovoga ljeta koncerata kod fontane više neće biti, jer Vladimir Đurasek najavljuje nova glazbena događanja

NOVA GRADIŠKA , 15. srpnja 2019. – Sinoć je na uobičajenom mjestu kod fontane u gradskom parku Gradska glazba Nova Gradiška održala posljednji promenadni koncert u ovogodišnjem ciklusu.
To ne znači da ovoga ljeta koncerata i glazbe na istom mjestu više neće biti jer Vladimir Đurasek najavljuje još nekoliko glazbenih događanja pored fontane. Ponovo dolazi “Dominik & Co” čiji je nastup planiran za 2. kolovoza, a od nastupa u Novoj Gradiški nisu odustali ni „Požeški panduri“ čiji su nastupi najavljivani i otkazivani iz opravdanih razloga (loše vrijeme, bolest članova). Novogradiščani njihov koncert mogu očekivati u jednom od slobodnih termina u kolovozu. U planu su i drugi glazbeni programi.
Da su se afirmirali promenadni koncerti Gradske glazbe i druga glazbena događanja kod fontane potvrdio je i sinoćnji koncert. Da je to bilo lijepo glazbeno druženje svjedočili su svi oni koji su napunili središte grada. Bile su tu obitelji s djecom, sjedilo se u okolnim kafićima, na klupama ispred gradske upravne zgrade i u parku. Pilo se kvalitetno domaće pivo Bošnjak i njihov gin i isto tako kvalitetno vino novogradiškog vinara Hoborke, a za djecu se dijelio besplatan sok.

Related Post