GRADSKA ODLIČJA 2013.

413 0

Nikola Tot kao poduzetnik dao je velik doprinos u razvoju obrtništva, uspješnom poslovanju i zapošljavanju

 

NOVA GRADIŠKA, 9. siječanj 2014. – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodijelio je javno priznanje MEDALJU GRADA, gospodinu NIKOLI TOTU za doprinos u razvoju obrtništva, uspješnom poslovanju i zapošljavanju. Gradsko odličje na svečanoj sjednici Gradskog vijeća uručili su mu gradonačelnik Željko Bigović i predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić.

 

-Nikola Tot rođen je 30. ožujka 1959. godine u Požegi. Osnovnu i srednju školu završava u Novoj Gradiški gdje i danas živi. Sudionik je Domovinskog rata i nositelj Spomenice Domovinskog rata. Više od dvadeset godina ima svoj obrt u gradu i aktivan je član Udruženja obrtnika Nove Gradiške te Obrtničke komore Brodsko posavske županije. Odlikovan je “Poveljom Hrvatske obrtničke komore”, najvišim priznanjem u komorskom sustavu za zasluge u obrtništvu. Nikola Tot aktivan je i u ostalim područjima društvenog života, sportu – Karate klubu i muškom Kuglačkom klubu “Obrtnik”. Dugogodišnji je član Turističkog vijeća Turističke zajednice Nova Gradiška.

Ističe se i u političkom životu te u lokalnoj zajednici kao vijećnik Mjesnog odbora “Ljudevit Gaj”.

Kako je istaknuto u obrazloženju njegove kandidature za ovo vrijedno gradsko priznanje, Nikola Tot je mali čovjek našeg grada iza kojega stoji veliki rad i ljubav prema svome gradu.

Related Post

UMJESTO JASMINKE ŽUŽIĆ

Autor - 02/06/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 2. lipanj 2015. – Svečanom prisegom Dario Marenić (HSP dr. Ante Starčević) postao je novi član Gradskog vijeća.…