HDSSB PREDSTAVIO KANDIDATE

547 0

Nositelj liste za Gradsko vijeće Nove Gradiške je Damir Japundžić, dr. med.

SLAVONSKI BROD, 1. travanj 2013. – Na današnjoj konferenciji za novinare HDSSB-a Brodsko – posavske županije predsjednik HDSSB-a

prof.dr.sc. Vladimir Šišljagić predstavio je HDSSB-ove kandidate za izvršnu vlast i predstavnička tijela Brodsko – posavske županije. Saborski zastupnik, doktor medicine, kirurg Boro Grubišić, HDSSB-ov je kandidat za Župana Brodsko – posavske županije koji je i nositelj liste za Županijsku skupštinu Brodsko – posavske županije. Za zamjenike župana predstavljeni su dipl. ing. prom. Dubravko Kolundžić iz Slavonskog Kobaša i doktor medicine, internist Damir Japundžić iz Nove Gradiške.

Dr. Željko Blažinkov spec. ginekolog koji živi i radi u Slavonskom Brodu je HDSSB- ov kandidat za Gradonačelnika Slavonskog Broda te i nositelj liste za Gradsko vijeće Slavonskog Broda, njegovi zamjenici dipl. učiteljica Slavica Lemaić i Mato Klarić, kriminalist u mirovini. Kandidat za gradonačelnika Nove Gradiške je dipl. ing. Josip Mikšić, a njegova zamjenica doktorica, specijalist fizijatar Ljepša Rakas – Vujčić kao ne stranački kandidat. Nositelj liste za Gradsko vijeće Nove Gradiške je Damir Japundžić, dr. med.

U priopćenju za javnost koje je potpisao predsjednik HDSSB-a Brodsko – posavske županije dipl. ing. Dubravko Kolundžić naglašava se kako je HDSSB snažna politička opcija, jasnog stajališta koja vodi računa o boljitku Slavonije i Baranje, ali isto toliko brine i o boljitku cijele Hrvatske što dokazujemo svakog dana. Predstavljeni kandidati za Brodsko – posavsku županiju čine pobjedničku opciju za Brodsko – posavsku županiju, Slavonski Brod i Novu Gradišku što će se potvrditi na predstojećim izborima.

Related Post

HDSSB O KOALICIJI S SDP-om

Autor - 27/04/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 27. travanj 2012. – Nakon današnje konferencije za novinare Gradske organizacije HDSSB-a može se zaključiti da ta stranka…