REAGIRANJE VIJEĆNIKA HDSSB-a

483 0

NOVA GRADIŠKA, 9. srpanj 2012. – Gradski vijećnici HDSSB-a Dubravko Gubić, Dinka Matijević i Zvonimir Mokrović nisu potpisnici kaznene prijave protiv Zlatka Zebića, Mirka Golovorškog i Josipa Vukovića koju je Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu i USKOK-u u Zagrebu podnijela „grupa gradskih vijećnika“. U kaznenoj prijavi na teret im se stavlja da su kao tajnik Grada, predsjednik Gradskog vijeća i gradonačelnik, Vladi RH uputili zahtjev za suglasnost za zaduživanje Grada Nova Gradiška kod Hypo Alpe-Adria Bank dd. na temelju lažne odluke Gradskog vijeća od 11. travnja 2012. godine jer toga dana nije bilo sjednice Gradskog vijeća.

 

 

Vijećnici HDSSB-a tvrde da nisu potpisnici ni zahtjeva upućenom ministru financija Slavku Liniću da se obustavi ili ukine dana suglasnost Vlade RH za zaduženje Grada Nova Gradiška za 10 milijuna kuna kod Hypo Alpe-Adria bank.

– Vijećnici HDSSB-a nisu potpisnici kaznene prijave, niti zahtjeva za ukidanje suglasnosti Vlade RH, a nitko nas po tom pitanju nije ništa pitao a ni kontaktirao. Ne želimo da se naša imena, a ni HDSSB-e koristi u nečije svrhe. Ako imamo što reći to ćemo učiniti na sjednici Gradskog vijeća i nećemo svoje stavove i mišljenja iznositi preko medija. O cijelom slučaju čekamo očitovanje i stručno mišljenje nadležnih institucija – kaže gradski vijećnik Dubravko Gubić.

Related Post

KONFERENCIJA HDSSB-a

Autor - 02/10/2012 0
Na žalost HDSSB-a naš vijećnik gospodin Mokrović, iz samo njemu znanih razloga, rekao je osobnih, a ja bih rekao iz…

10. OBJETNICA HDSSB-a

Autor - 08/05/2016 0
-Aktualna vlast umjesto rješavanja egzistencijalnih pitanja poput siromaštva, nezaposlenosti i sve većeg iseljavanja, pokušava na sve načine ovladati pravosudnim i…