HDZ ZAHVALJUJE BIRAČIMA

717 0

NOVA GRADIŠKA, 12. siječanj 2014. – Gradski odbor Hrvatska demokratska zajednica Nova Gradiška i njegov predsjednik Dražen Oršulić, dr.med. zahvaljuje se biračima koji su izašli na predsjedničke izbore,

posebno biračima koji su podržali gospođu Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu.

 

-Zahvaljujemo se svim ljudima koji su u nedjelju, 11. siječnja 2015. izišli na izbore u drugom krugu izbora za predsjednika/predsjednicu Republike Hrvatske.

 

Time su izvršili svoju građansku dužnost i obavezu.

 

Izlaznost na biračka mjesta bila je relativno visoka što govori u prilog zainteresiranosti ljudi za izbor osobe koja će voditi Hrvatsku u idućih pet godina.

 

Rezultati izbora su pokazali nezadovoljstvo građana stanjem u državi i vođenjem Hrvatske, te željom za promjenom.

 

Zahvaljujemo se svim biračima koji su podržali gospođu Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu, ispred Hrvatske demokratske zajednice i svih koalicijskih stranaka.

 

Izabrali smo prvu hrvatsku predsjednicu, ženu koja ima znanje, volju , snagu i viziju donijeti promjene za bolju Hrvatsku.

 

Pozivamo sve ljude neka sudjeluju u izgradnji boljeg i pravednijeg društva u Lijepoj našoj.

 

HVALA SVIMA , ŠTO HRVATSKA PREDSJEDNICU IMA – navodi se u priopćenju Gradskog odbora Hrvatska demokratska zajednica Nova Gradiška i predsjednika Dražena Oršulića, dr.med..

Related Post

KONFERENCIJA ZA NOVINARE HDZ-a

Autor - 07/07/2014 0
Nakon unutarstranačkih izbora održanih prije dvije godine u Novoj Gradiški se okupila grupa dobrih, kvalitetnih i stručnih ljudi. Vrlo brzo…