Hrvatski branitelji i Općina Rešetari ministru hrvatskih branitelja Tomi Mdvedu darovali portret iz ratnih dana 

2630 0

Tekst Franjo Samardžić, Foto Jakša Samardžić

 

Zahvala mu je to za sve što je kao ministar hrvatskih branitelja učinio i čini za hrvatske branitelje i njihovo dostojanstvo te zaštitu vrijednosti i digniteta Domovinskog rata 

REŠETARI, 5.  svibnja 2024.  – Svečana sjednica Općinskog vijeće Općine Rešetari upriličena u povodu Dana općine i 31. obljetnice njenog osnutka bila je prilika za posebnu zahvalu Tomi Medvedu, potpredsjedniku Vlade i ministru hrvatskih branitelja.  

Darko Radić, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja općine Rešetari „Domovini vjernik“, Dražen Rossi, predsjednik Udruge veterana 3. gardijske brigade HV-e „Kune“ Nova  Gradiška i Zlatko Aga, načelnik Općine Rešetari,  uručili su mu sliku – portret koji je izradio hrvatski branitelj i slikar Drago Matošević iz Davora.   

Kako je rekao načelnik Aga zahvala mu je to za sve što je kao ministar hrvatskih branitelja  učinio i čini za hrvatske branitelje i  njihovo dostojanstvo te zaštitu vrijednosti i digniteta Domovinskog rata.  Portret je izrađen na temelju njegove fotografije iz Domovinskog rata. 

Tu mu sliku  danas poklanjamo da mu bude uspomena na mlađe i ponosne dane iz Domovinskog rata- rekao je Zlatko Aga.  

Related Post