HRVATSKI LABURISTI-STRANKA RADA

861 0

ZAGREB / NOVA GRADIŠKA, 9. ožujak 2015. – Na konstituirajućoj sjednici Nacionalnog vijeća koja se održala 7. ožujka 2015. godine u Zagrebu, predsjednik Hrvatskih laburista Brodsko-posavske županije Vlatko Greiner

jednoglasno je od delegata izabran u najviše tijelo stranke i potpredsjednika Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista-Stranke rada Republike Hrvatske.

 

-Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju, te osjećam veliku odgovornost i obavezu da ubuduće doprinesem još više za Hrvatske laburiste, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj razini. Ne služim se demagogijom i ne volim političke parole, nisam opterećen ideološkim podjelama, ali sam ponosan što mi je ukazano tako veliko povjerenje.

 

Konačno su unutarstranački izbori završeni i taj proces preslagivanja je završio. Sad znamo da smo podvukli crtu. Više od godinu dana bavili smo se sami sa sobom, prolazili raznorazna previranja, a usudio bi se reći i podmetanja, što nas je previše koštalo. Imamo dobru infrastrukturu i sjajne ljude i članstvo. Sad trebamo svi glave skupa jer su parlamentarni izbori pred vratima – rekao je Vlatko Greiner.

Related Post

LABURISTI ZOVU NA POBUNU

Autor - 28/11/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 28. studenoga 2013. – U subotu 30.11. od 10 do 12 sati na gradskom korzu Hrvatski laburisti Nove…

SIROMAŠNA SLAVONIJA

Autor - 03/12/2012 0
Predsjednik Hrvatskog sabora dr. Josip Leko uputio je pismo požeškom biskupu Antunu Škvorčeviću i odgovorio na Apel Prezbiterskog vijeća Požeške…