HRVATSKI LABURISTI-STRANKA RADA

733 0

ZAGREB / NOVA GRADIŠKA, 9. ožujak 2015. – Na konstituirajućoj sjednici Nacionalnog vijeća koja se održala 7. ožujka 2015. godine u Zagrebu, predsjednik Hrvatskih laburista Brodsko-posavske županije Vlatko Greiner

jednoglasno je od delegata izabran u najviše tijelo stranke i potpredsjednika Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista-Stranke rada Republike Hrvatske.

 

-Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju, te osjećam veliku odgovornost i obavezu da ubuduće doprinesem još više za Hrvatske laburiste, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj razini. Ne služim se demagogijom i ne volim političke parole, nisam opterećen ideološkim podjelama, ali sam ponosan što mi je ukazano tako veliko povjerenje.

 

Konačno su unutarstranački izbori završeni i taj proces preslagivanja je završio. Sad znamo da smo podvukli crtu. Više od godinu dana bavili smo se sami sa sobom, prolazili raznorazna previranja, a usudio bi se reći i podmetanja, što nas je previše koštalo. Imamo dobru infrastrukturu i sjajne ljude i članstvo. Sad trebamo svi glave skupa jer su parlamentarni izbori pred vratima – rekao je Vlatko Greiner.

Related Post

HSLS

Autor - 20/07/2012 0
U subotu, 14. srpnja, članovi Ogranka HSLS-a iz Nove Gradiške, unatoč ljetnoj vrućini, proveli su hvalevrijednu eko-akciju uništavanja ambrozije. Okupljeni…