POŽAR U STANU

657 0

NOVA GRADIŠKA, 9. ožujak 2015. – U petak oko 18 sati u stambenoj zgradi u Ulici Josipa bana Jelačića Jug 4/d u Novoj Gradiški u stanu, vlasništvo 37-godišnjaka, došlo je do požara u spavaćoj sobi.

Požar je izazvao kratki spoj na priključku električnih instalacija. U požaru je oštećeno pokućstvo sobe i zadimljen prostor cijelog stana. Požar su oko 18,30 sati ugasili pripadnici Javno vatrogasne postrojbe Nova Gradiška, a materijalna šteta je više tisuća kuna bez stručne procjene.

 

– Dojavu smo dobili u 18. 11 sati i već pet minuta poslije jedno naše vozilo s četiri vatrogasca bilo je na požarištu. Požar je izbio u prizemlju četverokatnice u stanu u kojemu je živio muškarac. U stanu za vrijeme požara nije bilo nikoga, a izgorio je samo jedan ležaj. Požar je ugašen oko 18.48 sati – kaže Ivo Pejaković, zamjenik zapovjednika JVP Nova Gradiška.

Related Post

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Autor - 27/09/2013 0
Gradonačelnik Željko Bigović i njegova zamjenica Ljiljana Lukačević će 1. listopada 2013. godine posjetiti i prigodno darivati starije i nemoćne…

EKOLOŠKA UDRUGA „IZVOR“

Autor - 26/03/2014 0
Sat za planet Zemlju će se u Novoj Gradiški po prvi put obilježiti poprilično spektakularno, gašenjem cjelokupne javne rasvjete u…