HRVATSKI RATNI VETERANI

809 0

BJELOVAR – Hrvatski ratni veterani drugu izložbu svojih radova ove godine imat će na 19. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu od 1. – 3. travnja ove godine.

 

Pozivaju vas da posjetite branitelje i njihovu izložbu “Ratnici u miru“, razgledate njihove radove i upoznate se s aktivnostima koje kontinuirano organiziraju tijekom godine.

 

Izložba predstavlja stvaralaštvo branitelja i članova braniteljskih obitelji s područja koje gravitira Gradu Bjelovaru. Radi se o ručnim radovima u keramici, drvetu, metalu, oslikavanju predmeta raznim tehnikama, slikarstvu, kiparstvu i svemu drugome što branitelji proizvode kroz projekt Ratnici u miru.

 

Podsjetimo da je Udruga hrvatski ratni veterani nacionalna udruga ratnih veterana i ima članstvo u svim hrvatskim županijama.

Related Post

OLDTIMER KLUB „CLASSIC 99“

Autor - 10/05/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 10. svibanj 2015. – Članovi Oldtimer kluba „Classic 99“ u subotu su izložbom svojih starih automobila i motocikala…

Obilježavanje Dana 3. gbr „Kune“

Autor - 20/04/2017 0
Udruga veterana 3. gardijske brigade „Kune“ ogranak Nova Gradiška, domaćin je obilježavanja ovogodišnje 26. obljetnice osnutka 3. gardijske brigade „Kune“.…