Hrvatski ratni veterani predstavili braniteljsko stvaralaštvo i poduzetništvo

965 0

Bjelovar – Drugu godinu za redom bjelovarski ogranak udruge Hrvatski ratni veterani organizirao je prezentaciju i prodaju prigodnih uskrsnih predmeta. Aktivnost je osmislio Marijan Novosel bivši pripadnik 105. Brigade HV-e koji je mjesto voditelja gradskog ogranka radi narušenog zdravlja prepustio drugima, ali nije prepustio i organizacijski dio aktivnosti koje je zamislio.

Braniteljsko stvaralaštvo i poduzetništvo tako je našlo zasluženo mjesto na najfrekventnijoj lokaciji u Bjelovaru, Gradskoj tržnici. Prostor tržnice veterani rata sa svojim stvaralaštvom koristili su tri dana uzastopno, od četvrtka do subote uoči Uskrsa, kako bi građani mogli vidjeti mnoštvo zanimljivih predmeta od kojih su mnogi bili na prodaju.

Tema je ovoga puta bila strogo prigodna, Uskrs, pa su i predmeti koji su se izlagali imali za cilj zadovoljiti ukuse i potrebe građanstva za ukrašavanje domova i blagdanskih stolova.

Prigodnu izložbu otvorio je u ime pokrovitelja gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa timom svojih najbližih suradnika, a tom prilikom se Gradski ogranak HRV-a Bjelovar zaslužnima za prve dvije izložbe odužio tiskanim Zahvalnicama. Zahvalnice su osim članova udruge koji su pomogli izložbu dobili i Grad Bjelovar, komunalno poduzeće Komunalac i drugi zaslužni pojedinci. / n.š. /

Related Post