HSP: Pravašima uručene nove članske iskaznice, pohvalili gradonačelnika Vinka Grgića

1640 0

NOVA GRADIŠKA, 12. studeni 2017. – U subotu su se u stranačkim prostorijama okupili članovi novogradiške podružnice HSP-a „Petar Pavičić“. Okupio ih je predsjednik Željko Kraljić da im uruči nove članske iskaznice. Kako kaže pravaši su izuzetno zadovoljni s potpuno novim izgledom i dizajnom nove članske iskaznice.

Bila je to prigoda da razgovaraju o stranačkim aktivnostima i planovima za naredno razdoblje, ali i o aktivnostima gradske vlasti i gradonačelnika Vinka Grgića.

-Pohvalio bih gradonačelnika Vinka Grgića zbog onoga što radi i što je vidljivo u gradu. HSP podržava sve aktivnosti gradske vlasti i gradonačelnika koje su od interesa za grad i građane. Očekujem da će se realizirati obećanja vezana za gospodarstvo i zapošljavanje, posebno mladih- kaže Željko Kraljić.

Novogradiški pravaši pokupljeni u Podružnici „Petar Pavičič“ pozivaju ostale pravaše, kao i druge građane da im se pridruže i ojačaju pravaški korpus u Novoj Gradiški.

Related Post

POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA

Autor - 02/08/2016 0
SLAVONSKI BROD, 2. kolovoz 2016. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, te članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske…