HUMANITARNA RAZMJENA – Volonteri zadovoljni odazivom

750 0

Pomažući drugima, pomažemo i sebi…

NOVA GRADIŠKA 3. rujna 2011. – Članovi Udruge Volontera Nove Gradiške još su jednom dokazali svoju humanitarnu osvještenost i dobru organizaciju. Humanitarna razmjena odjeće, obuće i viškova iz kuće akcija je koju četvrtu godinu za redom uspješno sprovode u dijelo dva puta godišnje,

travnju i rujnu. Angažmanom, predanošću članova i velikim odazivom građana uspješno je realizirana i ova rujanska koja je trajala dva dana. Predvorje Društvenog doma, prema riječima volontera, posjetio je velik broj ljudi koji su vrlo brzo popunili vješalice, stolove i police odjećom.

– Cilj ove humanitarne akcije je da ljudima pružimo priliku da se riješe svojih viškova odjeće, a drugim građanima da dođu i uzmu što im je potrebno. – ističu volonteri.

Razmjene odjeće, obuće i kućnih potrepština na zapadu su česte i sve prisutne, a ovim putem se adaptiraju i u naše društvo koje sve više prihvaća taj, nekima možda stran, no sasvim human, smion i racionalan običaj. Robu koja je ostala volonteri će darovati obiteljima slabijeg imovinskog statusa na području Okučana.

Bravo volonteri!

Related Post