HVALEVRIJEDNO – Policija ugostila učenike osnovne škole Antun Mihanović

306 0

Kako bi se dragi gosti dugo sjećali ove lijepe posjete, policajci su mališane darovali sa poklončićima (amblem policije i šilt kapama) 

Foto: PU brodsko-posavskaSLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su ugostili učenike Osnovne škole Antun Mihanović , razredni odjel koji pohađaju djeca s poteškoćama u razvoju.
 
Policijska službenica Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje je zajedno s djecom i njihovim asistentima pješke došla u policijsku upravu.

Nakon dolaska, u službenim prostorijama im je prvo održana prezentacija rada policijskih službenika, a upoznali su nekoliko policajaca koji su im se predstavili i pojasnili sve što ih je zanimalo.

S obzirom da ih se jako dojmio policijski posao, policijska službenica ih je povela u obilazak, pa su tako vidjeli Operativno komunikacijski centar PU brodsko-posavske (192) i upoznali policajce koji se javljaju na telefon kada su građani u nevolji.

Zatim su im policajci pokazali službeni automobil, specijalno vozilo za prijevoz uhićenih osoba, a najzanimljiviji dio obilaska im je bio pregled prostorija za zadržavanje.

Kako bi se dugo sjećali ove lijepe posjete, policajci su naše mališane darovali sa poklončićima (amblem policije i šilt kapama).

Related Post