INDUSTRIJSKI PARK NOVA GRADIŠKA

1591 0

NOVA GRADIŠKA, 20. kolovoza 2015. – Završena je izgradnja nove tvornice Klimaopreme u Industrijskom parku Nova Gradiška, a privedeni su kraju i radovi na uređenju okoliša i parkirališta.

 

Klimaoprema je do sada raspisala dva natječaja za pogon u Novoj Gradiški. Primljeni radnici su zbog specifičnosti proizvodnje koja zahtijeva dužu obuku, odmah po završetku natječaja zaposleni u pogonu u Samoboru gdje će raditi sve do početka proizvodnje u Novoj Gradiški u rujnu ili listopadu ove godine.

U tvornici će u prvoj godini proizvodnje biti otvoreno oko 50 novih radnih mjesta, a uz planirani rast proizvodnje u konačnici će biti otvoreno 150 do 200 novih radnih mjesta. Cjelokupno ulaganje uključuje u prvoj fazi ulaganja u proizvodne pogone površine oko 6.500 četvornih metara.

Ulaganje u dodatne proizvodne prostore površine oko 15.000 četvornih metara planirano je do kraja 2020.godine.

 

KLIMAOPREMA d.d. vodeći je hrvatski proizvođač opreme za klimatizaciju, ventilaciju i čiste prostore. Više od 35 godina isporučuje proizvode u mnoge zemlje Europe. Moderno organiziranu proizvodnu tvrtku čine vrhunski stručnjaci, moderan strojni park, ispitni laboratorij, ERP informatički sustav za upravljanje poslovnim procesima, certificirani sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001, program za odabir proizvoda, te nove tehnologije i proizvodi.

KLIMAOPREMA zapošljava 150 djelatnika na centralnoj lokaciji i sjedištu u Samoboru.

Related Post

PRTOJEKT CROATIAN MAKERS

Autor - 24/04/2015 0
ZAGREB / NOVA GRADIŠKA, 24. travanj 2015. – Nenad Bakić, poznati investitor i poduzetnik, odlučio je pokrenuti i financirati projekt…

ATLANTIC GRUPA

Autor - 31/10/2013 0
Atlantic Grupa je potpisivanjem predugovora u Industrijskom parku Nova Gradiška započela ulaganje u novu tvornicu za proizvodnju energetskih pločica iz…