Industrijski park prodao tvrtki EMPWR zemljište za novi proizvodni pogon i skladišta 

6163 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 2.  lipnja 2021.  – Tvrtka  EMPWR d.o.o. Nova Gradiška kupila je od Industrijskog parka Nova Gradiška dvije parcele  ukupne površine  31.473  kvadratnih metara za 768.825  kuna. Podsjetimo.  Atlantic Grupe je  u Industrijskom parku Nova Gradiška prodala  tvornicu za proizvodnju energetskih pločica iz asortimana sportske i aktivne prehrane belgijskoj tvrtki Aminolabs Group. 

Tvrtka EMPWER  kao dio grupacije želi  povećati učinkovitost proizvodnih kapaciteta, a to znači u Novoj Gradiški izgraditi dodatne proizvodne prostore za nove tehnologije i osigurati dostatan skladišni prostor.

U nazočnosti gradonačelnika Vinka Grgića ugovor su potpisali Marko Ivković, direktor Industrijskog parka Nova Gradiška, a u ime tvrtke  EMPWER  direktori Wouter Quaghebauer  i Katica Miholić. 

Svi su  nakon  potpisivanja  ugovora  izrazili zadovoljstvo, direktori tvrtke EMPWER  izrazili su zadovoljstvo suradnjom i korektnim odnosom  sa Industrijskim Parkom Nova Gradiška i Gradom Nova Gradiška. Gradonačelnik Vinko Grgić  kazao je da se za potpisivanje ovog ugovor znalo i  prije izbora ali da se to nije htjelo koristiti u predizbornoj kampanji. Najavio je i  nova ulaganja u gospodarstvo, kao jedan od prioriteta gradske vlasti.  

Related Post