IWCZ donirao vrijedna sredstva Savezu društava za multiplu sklerozu Hrvatske

481 0

Međunarodni klub žena Zagreb (IWCZ) s ponosom objavljuje da su prikupili ukupno 24.700 eura, koji su donirani Savezu društava za multiplu sklerozu Hrvatske.
Christmas Bazaar je dugogodišnja tradicija IWCZ-a, koja traje već više od 26 godina. Svake godine odaberu dobrotvoran cilj kojeg će podržati, i sav prihod od donacija ide izravno u dobrotvorne svrhe.
U tjednu u kojem cijeli svijet slavi djela dobročinstva, željeli bismo još jednom izraziti našu najdublju zahvalnost Međunarodnom klubu žena Zagreb za izuzetnu podršku koju su pružili našoj organizaciji i ljudima s MS-om, rekla je Dijana Roginić, direktorica Saveza društava za multiplu sklerozu Hrvatske.
“Kao nova predsjednica IWCZ-a bila sam preplavljena osjećajem dobre volje među toliko različitih kultura koje su se ujedinile kako bi prikupile novac i podigle svijest o multipla sklerozi. Bila sam vrlo ponosna na koordinatore Christmas Bazaara i volontere iz našega kluba koji su uložili toliko truda da događaj bude radosni povod u božićno vrijeme,” izjavila je predsjednica IWCZ-a Kornelia Zerić.
3.prosinca 2023. godine, Međunarodni klub žena Zagreb (IWCZ) vratio je svoj brand Christmas Bazaar nakon trogodišnje pauze zbog pandemije. Lokalna zajednica u Zagrebu bila je oduševljena njegovim povratkom, s tisućama posjetitelja koji su se okupili kako bi sudjelovali u prikupljanju donacija. Ovaj događaj postao je omiljena predbožićna tradicija u Hrvatskoj, predstavljajući važnu značajku adventskoga razdoblja u Zagrebu.
Posjetitelji su mogli uživati u raznovrsnom izboru hrane i pića iz cijelog svijeta te su imali priliku kupiti jedinstvene predmete koji su velikodušno pruženi od strane veleposlanstava. Atmosfera je bila radosna sa živim nastupima iz različitih zemalja, što je dodatno doprinijelo čaroliji prigode.
IWCZ je ženski klub posvećen pružanju podrške i prijateljstva ženama koje se doseljavaju u Hrvatsku iz drugih zemalja. Jedan od njihovih glavnih fokusa je prikupljanje sredstava za ranjive skupine hrvatskog društva. S članicama iz preko 40 zemalja, klub organizira razne događaje, okupljajući ljude iz svih slojeva društva.”

Link na IWCZ: https://www.iwcz.hr/

Link na SDMSH : https://sdmsh.com.hr/ 

Related Post

Autor - 06/11/2018 0
Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci u „MJESECU HRVATSKE KNJIGE“, a povodom Dana hrvatskih knjižnica organizira za sve…