IZA REŠETAKA: Uhićen muškarac koji je bez razloga pretukao dvije žene

991 0

Ozlijeđene su zadržane u bolnici,  nasilniku 30 dana istražnog zatvora

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, prekjučer su uhitili 25-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela: teške tjelesne ozljede, teške krađe i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policijski službenici su nad osumnjičenikom proveli kriminalističko istraživanje, potvrdivši  sumnju da je, dana 25. rujna, oko 20.35 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Sv. Florijana, pokušao provaliti u obiteljsko dvorište (vlasništvo 66-godišnjaka), oštetivši vrata, u čemu nije uspio, te je oko 21 sati, lupao na vrata druge obiteljske kuće. Nakon što mu je 84-godišnjakinja otvorila vrata, fizički je nasrnuo na nju, udarajući ju, a potom i  67-godišnjakinju.

Ozlijeđenim ženama je ukazana liječnička pomoć, te su zadržane u bolnici, gdje su ozljede okvalificirane kao teške.

U nastavku kriminalističkog istraživanja potvrđeno je, da je 25-godišnjak, dana 25. rujna, oko 21.15 sati, u Gupčevoj ulici, u trgovini brze hrane, vikao na 18-godišnju zaposlenicu na koju je također fizički nasrnuo.

Policijski službenici su 25-godišnjaka, u nedjelju (30. rujna), uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom Županijskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje. Sudac istrage odredio mu je 30 dana istražnog zatvora, te su ga policijski službenici prepratili i predali u zatvor u Požegi.

Related Post