IZBORI ZA EU PARLAMENT

798 0

NOVA GRADIŠKA, 30. travnja 2014. – Mirjana Petir (HSS) kandidatkinja na listi za EU parlament stranaka HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, HDS i ZDS posjetila je danas Novu Gradišku. Očekuje pobjedu te liste i ulazak u EU parlament.

Smatra da je iznimno važno tko će zastupati našu zemlju. Njen glas, kako je istaknula, bit će za glas za selo i seljaka jer hrvatski seljak proizvodi hranu i čuva hrvatski ruralni prostor.

 

Zalagat će se za zaštitu prirodnih resursa i za održivi razvoj što znači poticanje poljoprivrede, turizma, malog i srednjeg poduzetništva, obrtništva, ali i korištenja obnovljivih izvora energije jer se samo u tom sektoru može, kako smatrea, otvoriti 60 000 radnih mjesta. Bit će glas za zaštitu obitelji jer je obitelj prva škola međuljudskih odnosa i polazna osnova kakvi ljudi trebamo biti.

Dobre izborne rezultate za EU parlament očekuje i dr. Zoran Jukić, predsjednik gradske organizacije HSS-a.

-Očekujem da će građani Nove Gradiške prepoznati svoje interese i svoj glas dati Marijani Petir koja zastupa tradicionalne vrijednosti obitelji i tradicionalne vrijednosti življenja na selu. Zalaže se za ruralni razvoj, protiv je centralizacije Hrvatske i neoliberalizma, a za socijalnu pravdu. Marijana Petir temelji svoj program na tim vrijednostima – kazao je dr. Zoran Jukić i dodao da očekuje dobar izlazak birača na birališta, a u Brodsko – posavske županije oko 7 500 tisuća glasova za Marijanu Petir.

Related Post

PROTIV UVOĐENJA FISKALNIH KASA

Autor - 14/09/2012 0
Nakon programa uništenja malih poljoprivrednih gospodarstava Vlada sada kreće na uništavanje obrtnika i malih poduzetnika. HSS kao tradicionalni zastupnik njihovih…

HSS BPŽ OBAVJEŠTAVA JAVNOST

Autor - 30/01/2014 0
Hrvatska seljačka stranka Brodsko-posavske županije protiv mjera racionalizacije državnih institucija, ustanova i ureda državne uprave Hrvatska seljačka stranka