Izgradnja kanalizacije u Okučanima

414 0

 

OKUČANI, 21. prosinac 2011. – Privode se kraju radovi na izgradnji kanalizacije u Ulici blaženog kardinala Alojzija Stepinca u središtu Okučana. Mjesto Okučani nema riješenu kanalizacijsku mrežu što jer jedan od većih komunalnih problema.

Tek središte mjesta je imalo oko 300 metara kanalizacije na koju je spojeni osnovna škola, općinska upravna zgrada, ambulanta i dio stambenih objekata. Završetkom ovih radova u središtu Okučana bit će u cijelosti izgrađen jedan od najznačajnijih objekata komunalne infrastrukture.

 

 

Lokacijska dozvola za izgradnju 20-tak kilometara kanalizacijske mreže dobivena je još u kolovozu 2006. godine, a u rujnu 2008. godine je potvrđen glavni projekt. Radovi su započeli tek 30. studenog 2010. godine. U I. fazi izgradnje kanalizacijske mreže u Okučanima obavljeni su radovi od pružnog prijelaza u ulici Stjepana Radića do proizvodno-poslovne zone u ulici M. A. Relkovića, te u ulici Ante Starčevića.

Related Post

OBLJETNICA MUČENIČKE SMRTI

Autor - 19/11/2013 0
U bosanskogradiškoj crkvi sv. Roka obilježena je deveta obljetnica mučeničke smrti msgr. Kazimira Višatickog čija je životna misao vodilja bila:…