ZA LJEPŠE OKUČANE

1000 0

OKUČANI 24. listopad 2012. – Komunalni pogon “Sloboština” i općina Okučani su se postarali da središte Okučana ovih dana bude obojano novim bojama. Zasađeno je 2000 maćuhica i drugog ukrasnog cvijeća koje krasi cvjetne gredice i središte

mjesta.

 

Tim povodom je, nakon provedene akcije IZBOR NAJLJEPŠE OKUĆNICE I BALKONA na području općine Okučani, u općinskoj vijećnici upriličena dodjela diploma i skromnih poklona obiteljima koje ove godine nisu žalile truda dali na uređenju balkona i okućnica.

 

Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Ivan Golub, direktor komunalnog poduzeća Sloboština, te djelatnice Osnovne škole u Okučanima ispred Školske zadruge – sekcija cvijećari, Radmila Posavac i Lidija Matokanović, bez obzira na sušno vremensko razdoblje, imalo je poteškoća pri odabiru najljepših okućnica i balkona jer ih je ove godine u Okučanima bilo doista puno.

 

Za doprinos uljepšavanju životne sredine, uređenju i očuvanju okoline, razvijanju ekološke svijesti i kulture življenja diplome za najljepšu okućnicu dobili su: Obitelj Blaško iz Caga 57B, obitelj Božinović iz Okučana, kralja Tomislava 11 i obitelj Oršulić iz Okučana, Bljesak 15.

 

U kategoriji najuređeniji balkoni su proglašeni: obitelj Gogić iz Okučana, Ante Starčevića 108, obitelj Lukenda iz Caga 36C, i obitelj Jakovljević iz Okučana, Stjepana Radića 50.

 

,

 

Related Post

OPĆINA OKUČANI

Autor - 15/11/2013 0
OKUČANI, 14. studenog 2013. – Mještani Caga su s radošću dočekali početak izgradnje nogostupa. Godinama je na sjednicama Mjesnog odbora…

Djedovi Božićnjaci

Autor - 28/12/2011 0
Djedovi Božićnjaci su ovih božićnih blagdana razveselili brojne okučanske mališane podjelivši im 452 paketića.