IZLOŽBA: DANI TEHNIČKE KULTURE

671 0

NOVA GRADIŠKA, 5. prosinac 2015. – Tradicionalno u povodu Dana grada, Zajednica tehničke kulture grada Nova Gradiška organizirala je izložbu pod nazivom Dani tehničke kulture.

Bila je to već 13. izložba po redu na kojoj su građani imali priliku razgledati radove i prezentacije udruga tehničke kulture, te se upoznati s ovogodišnjim aktivnostima entuzijasta koji unatoč malim novčanim potporama daju velik doprinos u odgojno-obrazovnom procesu i razvitku suvremenog društva.

I ova je izložba potvrdila da su raznovrsni programi članica i pojedinaca uključenih u Zajednicu tehničke kulture Nova Gradiška važan izvor znanja, umijeća i sposobnosti, nužnih za ukupni razvoj društva, posebno za gospodarstvo i uključivanje u suvremene radne i životne procese.

Izložba je bila i prilika, kako jer na njenom otvaranju kazao Velimir Vuković, predsjednik Zajednice TK Nova Gradipška, da im se građani, posebno učenici osnovnih i srednjih škola priključe i zajedno daju još veći doprinos u podizanju razine tehnološke pismenosti.

Danas su se predstavili i s građanima družili mladi tehničari, zrakoplovni modelari, fotoamateri, ljubitelji starih vozila i radioamateri i na taj način još jednom dali svoj doprinos u obilježavanju Dana grada i blagdana Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije.

Related Post