Kadetkinje Slavonke u kampu HRS u Crikvenici

1246 0

Iako su rukometašice Slavonke ovaj mjesec na odmoru i oslobođene obveza treniranja, uprava i treneri su aktivni. Tako su, primjerice, ovih dana analizirali sedmodnevni uspješni boravak četiri naše kadetkinje na državnoj selekciji najnadarenijih mladih djevojčica u TELE 2 kampu HRS-a u Crikvenici. Kamp je organiziran i vođen od strane povjerenika za natjecanje mlađih dobnih skupina HRS-a za djevojčice, Lidije Bojić Čačić. Treninge su vodili iskusni i dokazani stručnjaci Mrđen, Krajačić i Verhas. Mladim rukometašicama prvoligaških sastava (Podravka, Lokomotiva,Trešnjevka, Arena, Koka i dr.) društvo su pravile naše 14-godišnjakinje, vratarka Barbara Sokić, vanjske igračice Dora Malnar i Petra Maras, te 12-godišnja Iskra Alasić, koja igra u vanjskoj liniji. Nažalost, radi nemogućnosti financiranja svih pozvanih mladih nada, kod kuće su ostale dvije 12-godišnje vanjske igračice Nikolina Crnoja i Ella Ulrich. Djevojčice su dokazale nadarenost i talent, te će tijekom natjecanja u novoj sezoni Prve mlađe kadetske lige, biti praćen svaki njihov nastup. Inače, pripreme za nastavak natjecanja seniorki Slavonke, ove godine izrazito pomlađene vlastitim kadrom, zakazane su za 2.kolovoza. Treninzi u pripremi natjecateljske sezone su kombiniranog karaktera tako da ovog trenutka imamo rezerviran termin u Planinarskom domu na Strmcu od 9.do 13.kolovoza . Trener Miroslav Samardžija u dogovoru s trenericom mlađih kategorija Jasnom Čulina,odredit će broj potrebnih rukometašica za svaku natjecateljsku kategoriju, te će razraditi plan priprema i prijateljskih utakmica. Članovi uprave sastat će se i utvrditi svoje pojedinačne obveze kako bi zacrtani planovi uspješno bili ostvareni. Ciljevi su jasni – zadržati rejting u natjecanju seniorki u 3.HRL, Istok, mlađih kadetkinja’96.god. i mlađe u 1.HMKRL, te juniorki i djevojčica ’98.godište u regionalnim ligama.

Related Post

Slavonka 11.rujna protiv Olimpije

Autor - 12/08/2010 0
Na plenumu klubova Treće hrvatske rukometne lige, Istok, određeni su termini igranja u novoj natjecateljskoj godini. U ženskoj konkurenciji gdje sudjeluje…

2. HL REGIJE ISTOK – ŽENE

Autor - 16/11/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 16. studeni 2015. – U 6. kolu 2.HL Regije Istok-žene Novogradiške kuglašice zabilježile su gostujuću pobjedu u Osijeku.