KAKAV PEH: Recidivista u prometu kažnjen s 20.000 kuna i 9 mjeseci zabrane

758 0

SLAVONSKI BROD, 6. rujna 2019. – U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, u 20.30 sati u Gornjoj Vrbi, nije bilo ozlijeđenih osoba, a alkoholizirani vozač odmah je isključen iz prometa.
Policijski službenici su utvrdili da 26-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, nije držao potreban razmak kada se kreće iza drugog automobila (Golf) u koji je udario, a kojim je upravljao 52-godišnjak.
Policijski službenici su 26-godišnjaku izdali obavijest o počinjenom prekršaju s rokom plaćanja novčane kazne. Nadalje su utvrdili, da je 52-godišnji vozač Golfa pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu, policajci su alkotestom očitali koncentraciju alkohola od 2.28 promila, te su također utvrdili da se radi o ponavljaču prometnih prekršaja, koji upravlja vozilom unatoč prethodno izrečenoj zabrani upravljanja.
Alkoholizirani 52-godišnjak je odmah isključen iz prometa i zadržan u policiji do otriježnjenja. Danas su ga policijski službenici uz optužni prijedlog doveli u Općinski sud u Slavonskom Brodu, kojom prilikom mu je izrečena novčana kazna od 20 tisuća kuna i devet (9) mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije.

Related Post