KAMPANJA

580 0

SLAVONSKI BROD, 5. travnja 2019. – Jučer je u Slavonskom Brodu, na parkiralištu, pored Kazališno koncertne dvorane održana završna konferencija, u vezi Kampanje pod nazivom „Želiš li se mijenjati za mjesto?“. Cilj Kampanje, koju su osmislili i inicirali predstavnici Radija 92FM – Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije i Policijske uprave brodsko-posavske je, senzibilizirati vozače da ne parkiraju svoja vozila na parkirališna mjesta za vozila osoba s invaliditetom.
Na 12 lokacija parkirališnih mjesta u Slavonskom Brodu, uz znakove su postavljene fotografije nasmiješenih modela, koje vozačima šalju snažnu poruku, potiču na promišljanje, a kojima savjest ne bi trebala dopustiti da parkiraju svoje vozilo na mjesto namijenjeno isključivo za vozila osoba s invaliditetom.
Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su posebno senzibilizirani na ovu ranjivu skupinu društva, te će 5. i 8. travnja nadzirati parkirališna mjesta namijenjena vozilima osoba s invaliditetom, sankcionirati nesavjesne vozače, te također obilaziti i nadzirati i ostale lokacije. (Policijska uprava BP)

Related Post

Autor - 10/04/2018 0
S veseljem najavljujemo hit predstavu kazališta Planet Art VELIKA ZVJERKA, nastalu prema tekstu Rogera Rueffa u režiji Slavice Knežević. Predstava…

Autor - 08/01/2019 0
NOVA GRADIŠKA , 8.- siječnja 2018. – Udruga Studio B je 1. siječnja započela provedbu još jednog projekta. Riječ je…