KAZNENA I PREKRŠAJNA PRIJAVA: Okučancu ukrao otključan automobil i bez vozačke izazvao prometnu nesreću

1440 0

NOVA GRADIŠKA -Jučer, 2. siječnja 2018. godine policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje povodom prijave 52-godišnjaka iz Okučana da mu je tijekom noći 24./25. prosinca 2017. godine u Novoj Gradiški otuđen osobni automobil, kojeg je on prethodno ostavio otključanog i s ključem u bravici na parkiralištu u Štrosmajerovoj ulici.

Ubrzo nakon zaprimljene dojave o krađi automobila, policijski službenici su u Mažuranićevoj ulici u Novoj gradiški pronašli napušten i u prometnoj nesreći oštećen ukradeni automobil.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici sumnjiče 25-godišnjaka s područja općine Rešetari da je on otuđio automobil s kojim je kasnije doživio prometnu nesreću te da je ukradenim vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima.

Protiv 25-godišnjaka policija podnosi odgovarajuću kaznenu prijavu te prekršajne prijave.

Related Post

ŽUPANIJSKI STRUČNI SKUP

Autor - 24/05/2012 0
U suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje Podružnica Osijek i Povjerenstvom za suzbijanje zlouporabe sredstava ovisnosti na području Brodsko-posavske…

ZA VOLANOM UNATOČ ZABRANI

Autor - 13/12/2010 0
NOVA GRADIŠKA, 13. prosinac 2010. – Policijski službenici su u prošla tri dana u oblasti prometa utvrdili nekoliko kaznenih djela…