KIM VERSON – KONCERT NOVOGRADIŠKE ZVIJEZDE

772 0

 Kim – velika iz maloga grada

NOVA GRADIŠKA, 2. srpnja 2010. – Napokon su novogradiščani dočekali Kim u svome gradu. Ovo je bio prvi nastup Kim Verson u Novoj Gradiški i ujedno doček nakon veličanstvene pobjede na showu „ Hrvatska traži zvijezdu“. Uz Kim nastupili su na oduševljenje publike Bojan Jambrošić, također

pobijednik showa HTZ od prošle godine i Petar Brkljačić kandidat istoga. Važnost ovog događaja upriličili su brojni posjetitelji kojih je bilo po nekim saznanjima blizu tisuću i pol.

Atmosferu su prije nastupa Kim i gostiju zagrijali dečki i rock banda Crna kronika izvedbama klasičnih domaćih rock stvari. Bojan Jambrošić je otpjevao svoj veliki hit „Preko ruba vremena“, “Ne govori da me znaš” i song „U našoj maloj sobi“, također hit sa albuma prvijenca „Bolji od ljubavi“. Kim Verson je izvela svoju prvu službenu pijesmu u karijeri „Nevidljivo blago“, klasik „Singing rock and roll“, „Love hurts“ s kojom se i prije predstavila novogradiškoj publici na Novogradiškom glazbenom ljetu i druge. Petar Brkljačić je izazvao ushit kod publike pjesmom legendarnog Toše Proeskog.  

Kim su na bini dočekali predstavnici Turističke zajednice Nova Gradiška, Savjeta mladih i dogradonačelnica Ljepša Rakas – Vujčić koji su joj uručili priznanje i cvijeće kako dolikuje za takav uspijeh kao i organizaciju koncerta. – Sa Kim Verson je Nova Gradiška još jednom pokazala i dokazala da je grad talentiranih mladih ljudi , a po svim glazbenim i ostalim umjetničkim i scenskim događanjima, posebno u proljeće i ljeto, jedan centar kulturnih i društvenih zbivanja zajedno sa okolnim općinama koji se sve više ucrtava i ostavlja trag na turističkoj karti Hrvatske kao i sceni.  

Bojan Jambrošić

 

Petar Brkljačić

 

Crna kronika

 

Okupljanje

Related Post

“Hrvatska repka” u Beču

Autor - 26/09/2019 0
14000 posjetitelja, od kojih 1000 lovaca na talente, dolazi na austrijski showcase festival Waves Vienna. Waves će glazbenoj delegaciji u…