KIM VERSON

1157 0

NOVA GRADIŠKA, 29. travanj 2012. – Vjerujte u snove, poručila je jučer Kim Verson mladim Novogradiščanima u ekskluzivnom razgovoru za portal novagra.hr. Mlada Novogradiščanka koju zasigurno čeka blistava glazbena karijera, iako je i do sada već postigla puno, u interviewu nam je otkrila buduće planove i novosti vezane za svoju karijeru. Na radost Novogradiščana Kim je objavila novost da će najpoznatiji rock bend „Crna kronika“ biti njezin prateći bend. Više o ovoj suradnji i ostalim pitanjima doznajte u razgovoru.

 

 

Kako je došlo do suradnje s Crnom kronikom?

Pošto sam ambasadorica osoba s autizmom tim povodom smo imali koncert u 12. mjesecu u Novoj Gradiški i onda sam odlučila napraviti svirku s dečkima. Nekako nam to dobro ide i super si pašemo.

Energija je odlična tako da smo odlučili ostati zajednio raditi i oni su uvijek tu po potrebi.

Iako je sve sviježe mislim da ćemo super surađivati. Oni su sad moj prateći bend.

Prvi koncert koji ćemo održati na ovim prostorima biti će u Davoru 12. svibnja. Ovim putem bih pozvala sve koji su u mogućnosti doći.

Bit će stvarno odlično. Repertoar će biti fenomenalan i mi ćemo to izvesti najbolje kako možemo.


Koji su ti predstojići planovi? Uskoro izlazi novi singl.

Singl će biti vrlo uskoro. Singl će pratiti spot i to će ujedno biti uvod u moj novi album. Već se polako kreće raditi na novim materijalima za taj album.

 

Iako je prošlo određeno vrijeme kakvi su ti dojmovi o showu „Hrvatska traži zvijezdu“? Što je to značilo za tvoj život?

Život mi se naravno promijenio u pozitivnom smislu. Dobila sam priliku raditi to što volim. A što se tiče privatnog života to je ostalo uglavnom sve isto. Kako treba biti tako će i biti. Sad polako slijedim svoj put.

Upravo završavam srednju školu. Vidjeti ću što ću dalje. Sad ću se u potpunosti moći posvetiti glazbi. Imam više planova i opcija.

 

Da li ćeš nastaviti neko više školovanje ili ćete pauzirati i posvetiti se u potpunosti glazbi?

Čak sam razmišljala da pauzuiram jednu godinu da se mogu još više posvetiti glazbi ali vidjeti ću, još imam nekoliko opcija. To je dobro, imati više opcija.

 

S kojim producentima i skladateljima trenutno surađuješ i u kojoj si diskografskoj kući?

U Dallas recordsu sam. Ekipa koja je radila na prvom album u su Ante Pecotić, Miro Lesić, Jeronim Marić, Martina Vrbos i ostali. Na predstojećem drugom albumu glavni će biti Miro Lesić i Ante Pecotić.

 

Da li će novi album biti u stilu prethodnog, da li će pratiti iste smijernice ili ćeš krenuti malo drugačijim pravcom?

Moj stil je inače pop-rock, ništa preekstravagantno. Tim stilom ću i nastaviti dalje. Uglavnom se baziram na kvalitetne pjesme i tekstove te da dopiru do srca slušatelja.

Uglavnom taj stil pop-rock, soft-rock.

Malo će na solažama dominirati električna gitara nego inače.

 

Kakvi su poslovni planovi za predstojeće ljeto?

Da li ćeš ići nastupati na Jadran? Pošto je sad u pripremi nova pijesma bit će vjerojatno dosta svirki. Ne zna se točno gdje, još su pregovori.

 

Da li će biti dueta?

Sad imam duet s Zoricom Kondžom što mi je velika čast. Također se sprema duet i s Bojanom Jambrošićem.

 

Što misliš o Eurosongu? Da li imaš želju u budućnosti predstavljati Hrvatsku?

Naravno bilo bi lijepo. No sve će doći s vremenom. Ako bude biti će, a ako ne neće. Ja ću se truditi i raditi, pa ćemo vidjeti u kojem smijeru će me to odvesti.


Da li imaš vezu?

Moram reći da nemam. Mislim, ima vremena za to.

Sad su mi najbitnije druge stvari kao što su škola, karijera na prvom mijestu tako da će ljubav doći s vremenom.

 

Što imate za poručiti mladim Novogradiščanima koji bi htijeli postići nešto kao što si postigla ti pošto si već ostvarila golemi uspjeh?

Novogradiščani vjerujte u sebe. Nemojte dati da vam drugi kvare snove i budite svoji. Vjerujte u snove.

Related Post

1. VEČER NG GLAZBENOG LJETA

Autor - 28/08/2013 0
– Ako želite izraditi fotke one su dostupne u foto studiju “IriS” {phocagallery view=category|categoryid=22|limitcount=99|enableswitch=0|fontcolor=#B88A00|bgcolor=#FFffff|bgcolorhover=#ffffff|imagebgcolor=#ffffff| bordercolor=#B88A00|bordercolorhover=#86B300|displayname=0|displaydetail=0|displaydownload=0|float=left|detail=5}