Kino: BRZI I ŽESTOKI 10 – PETAK, 19. 5. U 19:30

403 0

Posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u kinematografiji.

IZVORNO IME: Fast X
REŽIJA: Louis Leterrier
ULOGE: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang
ŽANR: akcija
TRAJANJE FILMA: 140 min
GODINA: 2023.
DRŽAVA: SAD
CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)
DOBNA PREPORUKA: 12

SADRŽAJ FILMA:
Tijekom misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništi sve i svakoga što Dom voli, zauvijek.
U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa, Hernana Rejesa i odrubili mu carstvo na mostu u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Rejesov sin, Dante (Jason Mamoa), svjedočio svemu tome i proveo poslednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu.
Danteov zaplet raspršit će Domovu obitelj od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Ali sve se mijenja kada Dom otkrije da je njegov osmogodišnji sin (Leo Abelo Perry) krajnja meta Danteove osvete.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.
*Zadržavamo pravo izmjene termina

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 20/05/2015 0
SLAVONSKI BROD, 20. svibanj 2015. – Brodsko-posavska županija, putem Upravnog odjela za gospodarstvo, a u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i…